baner (3)

tala fou

E suia e le laupapa atamai le faiga a'oa'o

E suia e le laupapa atamai le faiga a'oa'o

I le faʻagasologa masani o aʻoaʻoga, o mea uma lava e filifili e le faiaoga. O mea e aʻoaʻo atu, taʻiala aʻoaʻoga, metotia faʻafaiaoga, laʻasaga aʻoaʻoga ma e oʻo lava i faʻatinoga a tamaiti aʻoga e faʻatulagaina muamua e faiaoga.E mafai e tamaiti aʻoga ona auai faʻatasi i lenei faiga, o lona uiga, o loʻo i ai i latou i le tulaga o le indoctrinated.

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga faʻaagafesootai ma le faʻavavevaveina o suiga faʻaagafesootai, o faʻaonaponei faʻasaienisi ma tekonolosi ua faʻaaogaina foi se faatosinaga tele i le alamanuia aʻoga.I le tulaga o le soifuaga o lo’o i ai nei, o le faiga fa’aa’oa’oga fa’aleaganu’u e pule lava le faiaoga.O le faiaoga, i le avea ai ma tagata e faia faaiuga, o le a setiina mea talafeagai i totonu o le vasega i luma atu, ma e le mafai e tamaiti aoga ona faatosinaina le faiga o aoaoga.Ona o le faateleina o aafiaga o le faasaienisi ma tekinolosi faaonaponei, multimedia pa'i-pulea aʻoaʻoga masini ua avea ma auala fou aʻoaʻoga i aʻoaʻoga faʻaonapo nei.

The smart board changes the teaching mode

I le taimi nei, o suiga tetele ua faia i le tulaga o aʻoaʻoga i Saina, faʻatasi ai ma le "faʻamatalaga" ma le "Initaneti +" ua faasolosolo malie atu i totonu o le potuaoga.Ua iloa ai le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, le fefaʻasoaaʻi o punaoa maualuga i vasega ma le faʻasoaina o le avanoa e aʻoaʻo ai fesoʻotaʻiga i totonu o tagata uma, lea ua faʻaleleia ai le lelei o aʻoaʻoga a Saina aʻo faʻateleina le lelei.

E ala i le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le paʻi-pulea uma-i-le tasi masini e faiaoga i le vasega, ua manuia aoga uma, vasega ma tamaiti taitoatasi.O le tuufaatasiga lelei o le paʻi-faʻavae uma-i-le tasi masini ma potuaoga e faʻaleleia ai le aʻoaʻoina o tamaiti aoga. mo le malamalama o le matematika aoga tulagalua ma le tulaga lelei o le aʻoaʻoina o le matematika aoga tulagalua i Saina. O lea e mafai ai ona iloa o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le paʻi-pulea uma-i-tasi masini i totonu o aoga tulagalua numera numera o le a aoga i le atinaʻeina o le matematika aoga tulagalua. aoaoga.


Taimi meli: Tes-28-2021